Friday, 8 August 2014

First Post.....



Assalamualaikum w.b.t...

hari nie first post citer dalam blog.... sbnrnya ana nie malas gak nak menulis2 nie.... pastu plak xla pandai sangat bab2 blog nie, tapi disebabkn ana pnya wife nie nak sgt ana bukak blog dan tulis idea2 yang bernas ( ehehehe.... ceewah terpoyo la pulek) kat dalam blog nie so layan kan je la.... Memandangkan hari nie hari pertaman ana post kat dalam blog nie so nak citer ckit la tentang hari nie pnya citer... xde ape yang menarik pown cuma hari nie ana pg ke salah satu pusat pembelajaran Open University Malaysia untuk ambik test flexible entry katanye utk continue stdy.... Ditakdirkan Allah ana lulus ujian tu.... syukur sgt2... egtkan otak nie dah berkarat dah al maklumla dah lame kot xblajar nie tetiba nak sambung blajar plak tapi pepatah arab ade mengatakan "man jadda wa jada..." usaha tangga kejayaan... so dah diterima la ana untuk menyambung pengajian ' Ijazah Sarjana Pengajian Islam dan Pengurusan". apa pown syukur kehadrat Ilahi... Alhamdulillah.... untuk anda2 kat luar sana yang teringin nak sambung stdy bole la register kat OUM nie trus pg kt website dia pown bole....    
















































No comments:

Post a Comment